Sunday, 6 November 2011

Dugaan and Tekanan

Juz wanna say sorry sebab blog ni akan TERBENGKALAI wat sementara waktu...


SEBAB??


Akak sulung aku accident 4 November lepas at Muadzam...keadaan die agak teruk sebab patah tulang belakang...
Sekarang die ade kat Kuantan and tak boleh nak ditransfer ke Melaka...
Do pray for her recovery...


Another 10 days, aku kena daftar kat UiTM....so banyak benda yang aku kena urus kan..
barang-barang, segala dokumen...sume nye kucar-kacir...
As my parents are not around (sebab jaga akak aku kat Kuantan), aku kena urus kan sume ni sendiri....
PENING !!


Raya?? yup kami tak sambut pon...tak de rendang, tak nasi impit...yup TAK ADE !!!


Do pray for us...our family and my sista...TQ :)

3 comments:

faainna said...

chill ok :)

Noramira Kassim said...

tabah menghadapi dugaan..youpie eppy adik beradik ngan ayien ocaca ek?baru perasan..

|snowy eiyra| said...

sabar keyh kak youpie..