Thursday, 26 May 2011

POLITEKNIK PERAK???





See??? POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH,BEHRANG,PERAK..!!! Aiii takde lagi jaoh ke kerajaan nak hantar aku..Okay aku admit,memang b4 dis aku yang selalu merungut nak pegi further study kat mane2 IPTA,tapi bile dapat poli kat perak ni memang aku takde hati langsung nk pergi...!!! Plus,parents aku pon memang tak bagi aku pegi..konon nye diorang risau aku jauh sangat (anak bongsu la kate kn..hehe)..




 My cutie mutie mummy daddy yang hari2 dok membebel meluahkan kerisauan diorang terhadap tawaran yang aku dapat ni..!! Aisshhh...diorang ni risau sangat kalau aku pegi jauh2..konon nye sebab takut dengan kesihatan aku yang tak menentu,makan minum aku,duit belanje aku & macam2 lagi la alasan diorang..




 Ni lagi satu sebab kenape aku taknak futher study jauh2..untuk pengetahuan korang,soalan pertame yang keluar dari mulut aku bile aku dapat tahu yang ak dapat poli kat perak ni is,"SAPE NAK BASUH BAJU ADIK NANTI??" haha...siez beb,aku tak pernah basuh baju aw..kalau aku belajar kat dalam melake je boleh la aku hantar baju2 kotor kt rumah,tapi kalau kat PERAK macam mane???!!!


 


 Another reason kenape aku taknak jauh2 adelah aku takut aku HOMESICK nanti..(sound childish right?) hehe i know but thats the fact..!! Kalau aku study kat perak 2,takkan la kan aku nak balik rumah tiap2 minggu..kopak la purse aku nanti..lagipon tak berbaloi la kan datang dari jauh tapi duduk rumah sehari due je..so kene la tunggu cuti panjang bru boleh balik rumah..OMG!!! TAK BOLEH!!!! Nanti mummy daddy rindu kan aku..hehehe

CONCLUSION: AKU TAKNAK PEGI..!!!

4 comments:

Faraa Cullen XD said...

lol , syg la kalu ta pegi..
mse nieyh la na blaja bdikari dear..
make both of ur parents proud wif u ! ;D
think bout ur future

Youpie Eppy said...

yeah i know,but still,its too far..i don tink my parenz would let me go..diorg t'lalu risau..hehe

cik NADYA said...

far ? mne ade laa . 40 minit je kalau dari kL . btw, congrate uke ! kite same tpt stdy lorhh .... :)

Youpie Eppy said...

40mnit dh terlalu jauh 2 me..hehe..btw,thnx n congrate 2 u 2.. :)