Tuesday, 10 May 2011

Frust Menonggeng

Ok aku taw first expression korang bile bace title aku ni,mesty korang ingat yg aku tengah FRUST IN LOVE kan?? hehe nope la...


See??? Sebab ni la aku frust menonggeng taw x..ok,aku bukan nak kate yg aku ni pandai sangat sampai tahap CONFIDENT yg aku boleh dapat tawaran masuk ke mane2 IPTA..But still,aku MENGHARAP k!!! Tipu la kan kalau aku kate aku tak expect pape tawaran pon,even semue orang pon akan mengharap dapat futher study dekat IPTA kan...So memang logic kan kalau aku nak frust menonggeng camni...


 Nie la reaksi aku sebaik saje aku dapat taw keputusan UPU tu! Plus,,situation kat rumah aku pade mase 2 memang HARU-BIRU so bertambah-tambah stress la aku..!!



Lagi mengecewekan aku adelah bile aku on9 je facebook,semue orang dok post dekat wall diorang tentang IPTA2 yg diorang dapat..nak buat aku JELOUS la 2..!! arrgghhh!!! Onesly,disebabkan post2 diorang 2 la,aku jadi semakin frust sampai tahap nak BERKABUNG macam orang yg KEMATIAN SUAMI..haha (hyperbola semate-mate)

6 comments:

CAKAP GUNA MULUT , TAIP GUNA JARI♥ said...

sabar ye youpie :-)

Iszuan said...

yeehaa! chill sudahh.
ko dpt nye lah mybe bukan 1st intake mybe utk yg 2nd ke??? rileks sudaa ... aku ade wat ko bengang ke bila aku post pasal IPTA kat wall aku? HAHA!
ehhh! ade nme aku lahh kat comment! huhu!

Youpie Eppy said...

ADRIYANA NUR: ngah sabar la ni..hhehe..

IWAN: klu 2nd intake pon ak xdpt..cmfm ak bnoh diri..hehehe...btw,,WALL KO LA YG PLNG WAT AK STRESS!!!!!!!! hahaha

mAL!zA said...

adess . .aku pon stress x dpt jugak . .mcm nk hempuk je laptOp nie . .haha

Pembawa_Wacana said...

apply yang lain.....jangan stress.....

~ Ana ~ said...

banyakkan besabar yer . usaha banyak tuu , banyak tuu jugak laa yang dapat . banyak kan berdoa. :)