Friday, 16 September 2011

Bakal Warga UITM






Honestly said, aku memang TAK SUKA and TAK NAK ape yang UITM tawar kan ni...lain aku mintak, lain yang die bagi....

Tapi tak pe la, at least die bagi aku dekat dengan family aku..maybe die tahu aku tak leh nak jauh dari parents aku kot...HAHA....kompem tiap-tiap minggu aku hantar baju aku balik umah tok dibasuh..huhu....

So wish me luck guys, harap aku leh suai kan diri kat cini and wish me luck in my study k :)



*Yang paling aku menyirap, aku leh sama UITM dengan akak aku...mana pergi mesti ade je muke die !! :p

2 comments:

ShErA said...

tahniah.. bestnya dapat dekat dgn rumah

Youpie Eppy said...

SHEERA :: hehe...tpi x suke la