Tuesday, 19 July 2011

GONNA LOVE HIM 4 THE REST OF MY LIFE



First of all aku nak tekan kan dulu yang aku buat entry ni,JUST FOR FUN!! And also b'coz of i'm damn fucking bored right now!! (and maybe jugak sebab aku rindu kt die..dh 2 minggu gaduh,tak mesej,tak manje-manje and tak jumpe) :-)


Yes,i'm already taken by him,MUHD ZAKI BIN ZALEK@ZACK_ACKY..siez-ly said,every moment that i spent with him is just like a beautiful dream come true..(how i wish the moment still remain like that)



14/Febuary/2011..it's valentime but we both kena kerja jugak that day..but still,kamoo datang jugak kt tempat kerja saye and kite pergi makan-makan.. :-)


It's your birthday sayang!!! Your 18th birthday..(hope you already be mature enough to understand this immature gurl)


Okay saye admit,saye memang tak matang and terlalu GIRLISH..!! Dude,,i am a gurl so memang logic la kalau saye berkelakuan terlalu girlish..being angry just because u replied my massage 10minutes late,hang-out with your frenz without me until late night,make a minta-penampar-face when u didn't give what i want and most important part is when i being angry and merajuk for almost 2 weeks just because of u never never and never say SORRY..!


Yee memang terang lagi nyata ketidak-matangan saye terserlah disitu tapi ikut jela,bukan susah pon kan nak say sorry..( tak susah kn??) Okay,saye tahu,pada lelaki mintak maaf 2 sangat-sangat la susah..So just let me yang mintak maaf..Awak,i'm sorry for my immature attitude..SORRY!!!! :-(

Can you guys see how gedik i am..?? hehe..


Gedik?? Of course la gedik wak,saye ni anak bongsu kot..so memang saye gedik..saye suke pandang muke awak sambil kelip-kelip kan mate saye bile saye nak something dari awak..saye gosok-gosok lengan awak bile saye nak bagitahu awak tentang salah yang saye dah buat kat belakang awak,saye selalu suruh awak bawak kan handbag and plastic-plastic shopping saye coz sangat berat and menyusahkan..and most important thing,saye selalu mesej awak just to say i love you.. :-)


 Focus on my eyes..


Stay focus on my eyes..


Just look at my eyes and tell me what you see by..What??? You see nothing??? Oh god,,can't you see my love there?? OMG,you're so stupid man..It's obvious la yang saye sayang kan awak separuh mati..it just that saye jarang tunjuk je..tapi takkan la awak tak dapat nak faham sendiri..Arrgghhhh plz learn how to understand a gurl la bro..



Ok enough eppy,jari ko dah penat ni..!!
Btw awak,saye tahu awak takkan bukak blog saye ni so means,awak takkan bace entry ni..so that is why saye berani buat entry ni..hehehe


**SO ENTRY NI UNTUK SIAPE BACE EK?????? :-)


2 comments:

zatie razak said...

klu gdh pn still dia syg kn..both of u sweet syg :)

Youpie Eppy said...

ZATIE: gdoh pon sbb syg..:) btw,thnx ya :)