Sunday, 19 June 2011

On My Birthday

First of all i would like to thank to those who wished my birthday hari tu..thank a lot guys.. :)


Okay start cerite..Actually birthday aku hari tu takde la semeriah n se-happening birthday2 orang lain..Well disebabkan ramai kawan2 aku yg dah pergi further study,n adik beradik aku plak busy dengan kuliah n kerje diorang,so birthday aku tahun ni aku juz celebrate berdua je dengan boyfie aku,Zakie..(act bukan la celebrate pon,,juz jalan-jalan je..hehe)


Sampai je sane first thing yang kami buat,beli kek cepat2 n terus pergi Pizza Hut,makan! Hehe..well, kitorang ni memang golongan orang yang kuat makan..hehe..


3 slices of cake juz for me..hehe

Bile perut dah kenyang,kitorrang pergi tengok movie plak,cerite 3,2,1 CINTA..! Siez-ly memang nonsense gile cerite 2..menyesal aku tengok..hehe..Lepas tengok wayang,kami pergi jalan2 n shopping kejap..Tibe-tibe hari tu aku terase macam nak buat something yang lain..borink la kan asyik2 tengok wayang,bowling n karoeke je..SO BORED! So,aku pon dengan gedik nye ajak zakie pergi Ayer Keroh..hehe nak taw kitorang buat ape kt sane?? Hee~~~

TARRAAAA..!!! Haha kami pergi main BUGGY..Hehe..Actually kitorang nk main go-cart sekali tapi kene pakai helmet yang sangat2 buruk plak..of cos la aku taknak kn..hehe
  


GAYE MESTI ADE..! hehe...aku dapat bawak kejap je buggy ni..lepas aku langgar tayar yang dijadikan divider kt tepi2 tu,Zakie terus tak bagi aku bawak lagi..takut mati kate nye.. :'(



Hadiah dari Si Dia.. <3 <3 <3

Rasenye macam tak perlu la kan aku bagi tahu ape hadiah kat dalam tu..cukup la korang taw yang hadiah tu warne PINK..! Hehe..btw,wrapper tu memang tak cantik kan..nak buat camne,si Zakie baby aku tu memang tak pandai memilih at all..hehe


LOVE YOU..!

Awak,thanks a lot for that day..thanks sangat2 sebab tak biarkan saye celebrate birthday sorang2..n the most important thing,thanks sebab layan semue kerenah saye hari tu..thanks k.. :) LOT OF LOVE FROM ME,,MUUAAACCKKK3!!! <3

8 comments:

ShErA said...

wah... bestnya.. penuh aktiviti tu...

Youpie Eppy said...

hehe thnx shera..bez mmg bez tp act xde la byk sgt activiti ktorg hri tu coz kne blik awal plak hri 2.. :)

mAL!zA said...

sO sWEet . untOng laa ad Org sYg . apE pOn ak dOakAn kO bAhAgiA sELALu . .amin ♥

Youpie Eppy said...

MALIZA: amin!! hrap2 cm 2 la wak..hrap blh kekal lbih lme lg..:)
pape pon,thnx ea babe..ak pon doa kn ko hepy slalu.. :)

cikida said...

whaah...ssonoknye tgok dy...hpy belated besday dear..smga pnjg umr...;0

fiq. said...

wow! banyaknye SR! haha,, cheese cake takde ke? hepy belated bufday ya!

Shawn Razaleigh said...

happy birthday2. sweet2,


follow blog ini. do visit mine. kalau follow lagi bagus. haha.

Youpie Eppy said...

thnx guys :) ...